• Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • cyan color
 • red color

www.ggz.nl vacatures in de geestelijke gezondheidszorg-Vacatures

Member Area
02
feb
2010

Reageren voor 19 februari

In bijna elke personeelsadvertentie staat wel een zin van deze strekking. En als het goed is is er ook nagedacht over deze datum.

De praktijk is echter regelmatig anders. Hoe komt die reactiedatum tot stand? Ik ben bang dat dat in veel gevallen op een automatische manier tot stand komt. “Wat is het vandaag? De 7e? goed nou dan, even kijken + 14 is reageren voor 21 augustus”.

Zit er beleid achter deze handelswijze? Jawel, standaard beleid om mensen 2 weken de tijd te geven om te reageren. Niet beleid dat voortkomt uit nadenken over wat prettig is voor de sollicitant en dus aanstaande werknemer.

Ideaal:

“Wij denken als werkgever graag mee met onze (potentiële) werknemers. Een tevreden werknemer werkt met plezier voor ons en we nemen aan dat mensen daardoor ook graag bij ons blijven werken.  We denken dat de manier waarop we met elkaar als collega,s omgaan zich ook vertaald in hoe we met onze klanten omgaan dat is goed voor de zorg.. Overigens denken we ook dat mensen sneller helen als ze met respect behandeld worden daarom zien we dat in alle lagen van onze organisatie terug.

Hoe zouden we de uitgangspunten van dit bedrijf terugzien in de personeelsadvertentie?

Ik neem aan dat er iets over de werksfeer en de omgang met elkaar en klanten terug komt in de tekst. De taal is waarschijnlijk een beschrijving van de realiteit en niet gekopieerd uit het boekje personeelsadvertenties opstellen. Er is sprake van een afstemming tussen takenpakket en (nieuwe)werknemer en misschien kunt u zelfs in uw advertentie opnemen dat mensen met plezier bij uw instelling werken.  De advertentie ziet er verzorgt uit niet alleen als buitenkant maar omdat u aandacht besteed aan wat u doet.

Realiteit

We worden vaak overspoeld door het aantal taken en de beschikbare mankracht. In dat klimaat is het lastig, soms onmogelijk om nog stil te staan bij uitgangspunten, deze gezamenlijk vast te stellen dan wel ze uit te voeren.

Het ideale plaatje vraagt om een bedrijf dat in alle opzichten uitgangspunten over zorgverlening en menselijke omgang terug ziet in het eigen handelen. Die instellingen hebben over het algemeen niet zo’n moeite om personeel te vinden, ook niet in een moeilijke markt. U bent misschien op weg om zo een instelling te worden. In dat geval maakt u van de 19 februari  22 februari . Dat is de maandag na het weekend, uw nieuwe werknemer heeft een extra weekend voor zijn / haar sollicitatiebrief en voor uw procedure maakt het niet uit.

 

J Boersma

 


 

Automatisch uw vacatures plaatsen


Zonder moeite, uw vacatures op ggz.nl en tientallen andere jobsites naar keuze?

Dat kan en het kan voor een fractie van de kosten van normale plaatsingen op ggz.nl

Voordelen:

- rechtstreeks vanuit uw recruitmentsoftware Of via custom gemaakte moduledie de vacatures van uw eigen site "leest"en plaatst op de sites van uw keus.

- (kosten) efficient door:

 • Drastische vermindering van de tijdsinvestering van uw adeling P&O
 • Goedkopere tarieven voor plaatsing op ggz.nl
 • in 1 systeem toegang tot meerdere jobsites

Klik op volgende voor het artikel  "wat heeft u nodig om automatisch te kunnen plaatsen."

 • Een abonnement bij Mmimir
 • Een module gebouwd door Mimir voor de koppeling tussen de op uw websites gepubliceerde
  • (deze koppeling is reeds ingebouwd in de recruitmentpakketten Carerix, Connexys, PeopleXS, Tangram, Yoomy en WiseNose)
 • Een abonnement voor vacatureplaatsingen op ggz.nl  (automatisch plaatsen is veel goedkoper dan regulier abonnement!) 
 • (klik op volgende voor informatie over kosten en subsidies)

Zonder moeite, uw vacatures op ggz.nl en tientallen andere jobsites naar keuze?

Een regulier abonnement op ggz.nl is 195 euro per maand. Hiervoor plaatst u tot 5 vacatures per maand zelf op onze site, als wij het voor u doen zijn de kosten per vacature 10 euro extra voor het plaatsen.

Een automatisch plaatsen abonnement is vanaf 150 euro per maand. Dit is opgebouwd uit een basis abonnement van 100 euro per maand en 10 euro per geplaatste vacature met een minimum van 5 vacatures per maand.  De startkosten voor het geschikt maken van uw account voor automatisch plaatsen zijn 500 euro. Deze startkosten worden niet gerekend bij een abonnement van 24 maanden.

Het abonnement bij mimir is vanaf 50 euro per maand, hiervoor krijgt u 50 credits. Een credit is goed voor 1 plaatsing van auw vacature op een aangesloten website. Plaatst u gemiddeld 10 vacatures per maand op 3 sites  dan is dit abonnement meer dan voldoende, er zijn ook bundels met meer credits. 

Als u beschikt over een van de recruitmentpakketten die op mmimir.nu genoemd zijn dan hoeft er niet een custom module egbouwd te worden. Als dat wel nodig is zijn de kosten hiervoor 750 euro eenmalig.

Op dit moment biedt mimir u 150 euro korting op de custom module, daarbij ontvangt u 250 euro subsidie op deze module van ggz.nl.

-

Klik op volgende voor meer informatie over Mimir

mimirggzhandshake

Mimir Multiposting

Mimir multiposting biedt een webdienst om rechtstreeks vanuit recruitment software vacatures op vacaturebanken te beheren, zonder de recruitment software te verlaten.

Deze dienst is beschikbaar, of komst eerdaags beschikbaar in de recruitment software van Carerix, Connexys, PeopleXS, Tangram en WiseNose. Beschikt u niet over deze recruitment software dan is in veel gevallen een maatwerk koppeling te maken met de gepubliceerde vacatures op uw website.

Mimir Multiposting op GGZ.NL

Mimir Multiposting biedt een koppeling met GGZ.NL  waardoor vacactures automatisch getoond kunnen worden op GGZ.NL vanuit uw recruitment software. 

Meer informatie over Mimir Multiposting

Meer informatie over Mimir Multiposting vindt u op de website.